„Pojď s námi vytvořit místo, které bude bavit jak zákazníky, tak naše kolegy, kterým budeš oporou“
Restaurace Zlatá Terasa v zámeckém hotelu Anton Florian, hledá pro svůj nově zrekonstruovaný provoz přímo na zámku Valtice vhodného kandidáta na pozici
Provozní manažer restaurace
Náplň pracovní pozice
- Zajištění denního chodu: Ala carte, snídaně, akce
- Spolupráce s vedoucími úseku Kuchyně a Ubytování
- Tvorba manuálů, školení a rozvoj zaměstnanců
- Garant standardu služeb
- Personální zajištění na úseku servisu, rozpisy směn
- Efektivní nákup zboží, kontrola nákladů a cenotvorby
- Inventury, výpočet Food cost, Beverage cost, spolupráce se skladovou hospodářkou
- Práce s restauračním SW Vento
- Reporting
- Plnění cílů dle Budgetu
- Příprava podkladů pro mzdy na úseku Servis
- Organizování tematických akcí – gastro kalendář, degustace,…
- Organizace marketingu restaurace – sociální sítě, recenze, spolupráce s místními
Co očekáváme:
- Znalost oboru
- Praxe na obdobné pozici
- Zkušenosti s vedením týmu, plánovaním směn
- Osobní účast v provozu svěřených úseků
- Zodpovědnost, spolehlivost, pracovní nasazení
Co nabízíme:
- Práci v příjemném prostředí památky UNESCO
- Možnost realizovat své představy v novém provozu
- Stabilní kuchařský tým
- Úzkou spolupráci s vedením hotelu
- Firemní stravování
- Služební telefon, notebook
- Odpovídající finanční ohodnocení s motivační složkou
Popis provozu
- kapacity: vnitřní restaurace 50 míst, lobby 30 míst, letní terasa 120 míst, hotel 70 lůžek
Chceš-li získat prostor pro vlastní rozvoj, realizaci svých myšlenek a být náš kolega v dynamicky se rozvíjející firmě, pošli nám svůj životopis.
O oddělení
Restaurace Zlatá Terasa
Informace o pozici
- Společnost
- Anton Florian, zámecký hotel Valtice
- Adresa
- Zámek 1, Valtice
- Požadované vzdělání: Odborné vyučení bez maturity
- Požadované jazyky: Angličtina (Středně pokročilá)
- Benefity: Mobilní telefon, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Vlastní organizace náplně práce
- Zařazeno: Cestovní ruch a ubytování, Gastronomie a pohostinství, Služby, Číšník/servírka, Vedoucí/manažer restaurace, Zaměstnanec provozu restaurace, F&B Manager
- Typ pracovního poměru
- Typ pracovního poměru: Práce na plný úvazek
- Délka pracovního poměru
- Délka pracovního poměru: Na dobu neurčitou
- Typ smluvního vztahu
- Typ smluvního vztahu: pracovní smlouva
- Zadavatel: Zaměstnavatel