Společnost Hilton nabízí jedinečné pracovní příležitosti v prostředí prestižního hotelového řetězce.

Cukrář - Pastry Chef / Hilton Prague

Co vás čeká

Hledáme nového kolegu, který již má zkušenosti s cukrařinou a chce se posouvat dál v našem hotelu Hilton Prague

Velký banketní provoz, ale také plated desserts a Ala Carte v našich restauracích

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

Vyučení v cukrářském oboru, nadšení do práce a chtít se učit nové věci v oboru

Výhodou bude, pokud budete umět

Zkušenosti z předchozích provozů, svoje nápady a chtít se podílet na chodu provozu naší cukrárny v hotelu Hilton Prague

Co vám můžeme nabídnout

Nejsilnější argumenty, proč se na vaši pozici přihlásit. Je u vás možnost kariérního postupu, silná firemní kultura, nadstandardní benefity? Tohle je to pravé místo, kde to uvést.


Informace o pozici

Společnost
Hilton hotels
Adresa
Pobřežní 311/1, Praha – Karlín
Požadované vzdělání: Odborné vyučení bez maturity
Požadované jazyky: Čeština (Pokročilá), Angličtina (Středně pokročilá)
Plat
Plat: 39 000 – 43 200 Kč / měsíc
Benefity: Bonusy/prémie, Provize z prodeje, Sleva na firemní výrobky/služby, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Vzdělávací kurzy, školení, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Firemní akce
Zařazeno: Cestovní ruch a ubytování, Gastronomie a pohostinství, Služby, Cukrář
Typ pracovního poměru
Typ pracovního poměru: Práce na plný úvazek
Délka pracovního poměru
Délka pracovního poměru: Na dobu neurčitou
Typ smluvního vztahu
Typ smluvního vztahu: pracovní smlouva
Zadavatel: Zaměstnavatel

Hilton Prague, Michal Hradilík